Roger Federer: yksi urheilun historian parhaista tennispelaajista

Roger Federer tunnustetaan monista asiantuntijoistakaikkien aikojen paras tennispelaaja. Hän teki maailmanennätyksiä Grand Slam -turnausten voittojen määrästä. Hänellä oli useita vuosia ATP-luokituksen ensimmäinen asema, ja sitä pidettiin myös vertailumallina yleismaailmalle, joka pystyy yhtä hyvin pelaamaan kaikentyyppisissä päällysteissä.

Pelityyli

Kuten monet hänen ikäisensä, nuori Sveitsiroolimalli lyömätön amerikkalainen tennispelaaja Pete Sampras. Ei ole ihme, että alusta lähtien hänen uraansa tennistä Roger Federer halusi toimia uhkapeli tavalla hänen idoli. Rogerin erinomaiset fyysiset tiedot antoivat hänelle mahdollisuuden toimia aggressiivisesti ja hallitsevasti, vuorotellen hyökkäävä peli takarivillä jatkuvilla lähdöillä verkkoon.

roger federer

Korkealla Sveitsillä itsevarmasti tuntui itsensäsilmät, jotka usein täydentävät yhdistelmänsä kesällä, smashilla ja käänteisillä. Tämän jälkeen hän monipuolisti taktinen arsenalinsä ja lyö vetoa jatkuvista riskialttiista irtautumisistaan, mikä antoi hänelle terävän laadullisen harppauksen kehityksessään ja hallitsi maailman tenniskonotrassa.

Roger Federerin voimakkaita ominaisuuksia pidetään myös erinomaisena kädessä, ja hän käyttää aktiivisesti yhden käden iskua vasemmalle, mikä on harvinainen modernissa tenniksessä.

Sveitsissä on yksi voimakkaimmista sisävuoroista, vuonna 2003muita pelejä, hän teki 50 ässää. se on hyvä ja vastaanotot sisävuoro, liikkuu hyvin kentällä. Rikas taktinen matkatavarat ja korkea peli älykkyys antaa hänen luottaa kaikentyyppisissä pinnoitteiden, ainoa hankala kilpailija Sveitsin voidaan pitää ainoastaan ​​Rafael Nadal, jonka hän jatkuvasti hävisi finaalissa massakenttää.

Matkan alku

Roger Federer syntyi vuonna 1981 Baselissa jaItse asiassa se on lähes samanikäinen kuin toinen sveitsiläinen legenda maailmanmestaruudesta - Martina Hingis. Kuitenkin, jos tyttö murtautui olympiakisojen olympiaan hyvin nuorena ja hyvin uran alussa, Rogerista tuli tähti jo Martinan laskun aikaan.

Kuitenkin Federer on edelleen junior tasollakiinnostivat asiantuntijoiden huomiota, joka säännöllisesti voitti Grand Slam -turnauksissa nuorten keskuudessa. Vuonna 1999 Sveitsi tuli ensimmäiseen sataan maailmanmestaruuskilpailuun, sillä se onnistui tuona kautena voittamaan tenniksen kymmenestä ja saavuttamaan myös ATP-turnauksen lopun.

federer roger tennis

Todellinen läpimurto hänelle oli 2001,kun Roger voitti ensimmäisen ATP-pätkänsä, voittaen Milanon turnauksen Julien Buten finaalissa. Vuotta myöhemmin hän toisti menestystään kukistamalla Marat Safinin, ja lisäksi hän otti vielä muutamia trofeja. Nämä onnistumiset antoivat nuoren Sveitsin pääsevän maailman kärkikymmenikköön ja osallistumaan lopulliseen turnaukseen.

läpimurto

Jopa pisteeseen Roger Federer oli yksimonista lahjakkaita pelaajia, mutta sitten hän onnistui saamaan aseman ehdoton johtaja maailman tennistä. Vuoden 2003 Sveitsin tennispelaaja on voittanut viisi ATP otsikot ja myös onnistunut voittaa ensimmäisen turnauksen Grand Slam ottaen yliotteen viimeisessä Wimbledon yli Mark Filipusisom.

tilastot roger federer

Vuoden lopulla hän osallistui loppuotteluunturnaus ATP. Davil Nalbandian, Andre Agassi olivat äärimmäisen epämiellyttäviä kilpailijoita, sillä kaikki Federerilla oli negatiiviset voitot ja voitot. Roger teki kuitenkin muutoksia hänen pelityyliinsä. Hän kieltäytyi ajatuksesta pysyvistä läpikulkuista verkkoon, joka tottuneet tottelemattomat tenniksen pelaajat taistelivat häntä vasten vastustamaan tätä toimivaltaista vastahyökkäyspeliä.

Roger Federer alkoi pelata enemmän takanaline, jatkuvasti pommitellen kilpailijoita voimakkailla iskuilla, jotka alkoivat tuoda haluttua tulosta. Viimeisen turnauksen ATP-finaalissa hän jatkuvasti voitti maailman ensimmäisen mailaisen Andy Rodican ja Andre Agassin, joka sijoittui toiseksi sijalla.

King of World Tennis

Tilastot Roger Federer myöhempinä vuosinatörmää tenniksen ammattilaisten mielikuvitukseen. Hän voitti 19 Grand Slam -mestaruutta, vuosina 2004-2008 hän oli poikkeuksetta tenniskentällä. Levy oli, että 237 peräkkäisen viikon ajan hän oli maailmanluokan kärjessä, ja hänellä oli yhteensä 302 viikon ensimmäinen maila.

tennispelaaja roger federer

Hän on saanut itsensä yleisen pelaajan asemaanTunsin hyvältä kaikentyyppisissä päällysteissä. Totta, hänellä oli tosissaan Rafael Nadalissa vakava kilpailija. Historia sisälsi heidän eeppisen kohtauksensa turnauksissa "Roland Garros", kun useita vuosia peräkkäin espanjalainen voitti Roger finaalissa Ranskan avoimessa. Vain vuonna 2009 Federer saavutti saavuttamattoman korkeuden keräämällä uran Grand Slam.

Risteytettiin kolmenkymmenen vuoden rajan, Sveitsintennispelaaja menetti terävyyden, kilpailijat hakkasivat häntä yhä enemmän, ja hän lakkasi olemasta ehdoton ensimmäinen numero. Viime vuosina monet ovat jo alkaneet unohtaa hänet, mutta vuonna 2017 Roger näytti löytäneensä toisen nuoruuden ja voitti kaksi Grand Slam -turnausta, Australian Openin ja Wimbledonin turnauksen mestaruuden.